PIONEER XDJ-RX2 All-in-one DJ system for rekordbox

1,679.00€ 1,799.00€
Brez DDV: 1,376.23€
Blagovne znamke PIONEER
Šifra: IG0119
Razpoložljivost: Na zalogi

OSVEŽITE DJ PROSTORE
XDJ-RX2 je nadgradnja priljubljenega XDJ-RX, skupaj s funkcijami in lastnostmi iz vodilne serije NXS2. 2-kanalni dvokanalni večnamenski sistem zagotavlja profesionalno DJ izkušnjo, ali jo povežete z rekordbox dj preko prenosnika ali glasbe, shranjene na napravi USB. XDJ-RX2 ima velik, 7-palčni zaslon na dotik s QWERTY iskanjem in funkcije, ki jih najdete v CDJ-2000NXS2 in DJM-9000NXS2, vključno z rotacijskim izbirnikom, sledilnim filtrom, kratkimi posnetki, Sound Color FX in Beat FX. 8 velikih, večbarvnih podstavkov za zmogljivost vam omogočata nemoten nadzor nad vročimi žetoni, zankami, zankami in jarkom. Izkoristite svojo učinkovitost na naslednjo stopnjo, saj uživate v preprostosti in prenosljivosti, ki jo ponuja rešitev "vse v enem".

VELIKI "TOUCHSCREEN" ZASLON
7-palčni, barvni zaslon na dotik vam omogoča hitro vizualno sklicevanje med mešanicami, vključno z Wave Zoom za podrobnosti na vrhovih in razčlenitvah poti. Brskajte s tipkovnico QWERTY, velikim vrtljivim gumbom, igličnimi igličnimi filtri in kratkimi funkcijami.

PRO DJ FEATURES
Izvedite natančne, gladke mešanice z EQ-ji in kanalskimi faderji, ki so enakovredni krivuljam profesionalnega mešalnika DJM-900NXS2. Dodajte ustvarjalno čustvo s Sound Colour FX in Beat FX, podedovano iz vodilnega CDJ-2000NXS2 multi playerja.

MULTI-BARVNI ZMOGLJIVOSTNI PADI
Sprostite svojo ustvarjalnost z 8 velikimi, večbarvnimi taktilnimi podstavki Performance na vsakem krovu za takojšen dostop do profesionalnih funkcij, kot so Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop in Beat Jump (edinstveni ali neprekinjeni).

LINK IZVOZ ZA REKORDBOX
S povezavo USB (Link Export) lahko svoj prenosni računalnik priključite neposredno na XDJ-RX2 in uvažate svoje skladbe v rekordbox. Predvajajte svoje pripravljene skladbe, ne da bi jih morali izvoziti v napravo USB.

REKORDBOX DJ
Dobite rekordbox dj licenčni ključ, združen z XDJ-RX2. Preprosto aktivirajte svoj licenčni ključ za našo DJ programsko opremo, priključite napravo in začnite DJing.